dimecres, 1 de desembre del 2010

Ser autodidacta

Durant el transcurs assignatura, hem anat coneixent algunes de les eines TIC, que podem usar avui dia. Des del Delicious, fins al mapa conceptual i passat per la wiki, hem aprés a usar més o menys bé aquestes eines, gràcies a l'ajuda del consultor, o mitjançant l' autoaprenentatge.

Aquest sistema de treball, crec que és interessant, perquè ens obliga, per una part, a cercar informació sobre el funcionament de la eina TIC, i per l'altre, a experimentar des d'un punt de vista autodidacta. A vegades és força complicat, no ho negaré, ja que et pots quedar "clavat" en un punt, i trigar força temps fins que cerques la solució.

Ara mateix, jo estic en aquesta situació, ja que no acabo de trobar la clau per dissenyar els mapes conceptual. No tinc problemes amb el programa en si, sinó en com estructurar el mapa, perquè encara que tinc els conceptes clars, no veig la manera de col·locar-los tots en ordre i harmonia.

Crec que és en aquest moment, quan cal demanar ajuda al grup, perquè els companys em mostrin "el camí". Penso cada cop més, que en aquesta assignatura està tot pensat perquè les peces encaixin com un engranatge perfecte.

Cal doncs, ajuntar les peces.

5 comentaris:

Kenneth ha dit...

Hola company,

Em passa el mateix amb els mapes.

Jo ja he demanat ajuda i l'he rebut. Aquesta gent que tenim per companys són una joia.

Bona sort!

Kenneth

fermincp ha dit...

Sí, David, a mí también me ha parecido que en esta actividad lo más difícil es ordenar las ideas aunque, me temo, que es de eso de lo que se trata. No sé si te servirá de algo, pero puedes echarle un ojo al que acabo de subir al àrea de fixers.

Saludos

msa ha dit...

Con el conjunto de mapas que tenemos arriba, con el caminito de trabajo que nos marca Josep María y con la versión completísima e integradora de Fermín, creo que digidoc ataca de nuevo, menudo trabajazo que estamos haciendo entre todos.

Nos vemos en Cmaps!

Josep Maria Corrales ha dit...

Has definit perfectament la dificultat d'aquesta activitat. Fer servir el programa per a fer mapes és relativament fàcil. Muntar un projecte amb cara i ulls ja no és tan senzill. Sort que tenim uns "maquines" al grup i sempre estan disposats a donar un cop de mà.

Ens veiem!

Psocòpter ha dit...

Saber ser autodidacta és molt i molt important en les TIC, però això no vol dir que estiguis sol. Si, en aquest cas, els companys et poden ajudar... segur que ho agraeixes :)
Psocòpter Jordi