diumenge, 19 de desembre del 2010

S' acosta el final...o això creiem


Ja hem arribat a la última PAC, i ara toca acabar de lligar-ho tot. A part d' això, he format un "bipartit" amb la Marina, per coordinar junts aquest últim treball.

No puc evitar posar-me nostàlgic, tot recordant com va començar això. Un missatge d'en Fermin, llençat al fòrum, esperant una resposta, va ser l' inici d'aquesta gran aventura, l' aventura de DIGIDOC_9.

Ara ens toca fer l' últim esforç, i potser el més important, ja que aquí et pot decidir gran part del treball que hem fet aquest curs. Per això, no podem relaxar-nos tot i tenir les festes de Nadal al mig, i el final de semestre a tocar. Cal seguir amb aquesta constància que ens ha caracteritzat fins ara, per poder entregar la nostra gran obra.

Durant tot aquest temps, mai he deixat de confiar en les nostres possibilitats, mostra d'això ho podem veure a les diferents entrades que he anat escrivint en aquest blog. Per tant, tot i la pressió de ser un dels coordinadors i l' estres per entregar la wiki a temps, puc dir que estic força tranquil, perquè treballo amb gent molt bona, i això es com si Leo Messi estigues al teu equip de futbol.

Bromes a part, hem de ser prou forts per aguantar aquesta última envestida, i poder recollir els fruits del treball que hem fet fins ara.

Endavant.