dijous, 30 de desembre del 2010

Última batalla


Ja hem arribat fins aquí, al final del camí. Per fi hem entregat l´ultima PAC i amb ella, esta clar, la wiki.

Ara cal agafar aire i recuperar-nos, perquè encara falta l' últim combat. Haurem de defensar el nostre projecte davants altres companys i companyes, que amb ull clínic, analitzaran i supervisaran la wiki. Serà una bona manera d'acabar l' assignatura, ja que ens permetrà posar en pràctica, tot el que hem aprés fins ara.

A part d' això, també m' agradaria destacar l' experiència de coordinador, que he compartir amb la Marina. Tot i que ha estat per un període relativament curt, no hem parat ni un segon, per tal de poder entregar la wiki a temps i amb garanties d' èxit. Sort en tenim, com sempre, que tots els del grup estan disposats a donar un cop de mà, per arranjar qualsevol problema d' última hora.

Per acabar, i seguint una mica la dinàmica dels meus companys, agrair al Fermin, la Marina i al Josep Maria, tots els consells que m'han donat fins ara per poder dur a terme la meva part del projecte, amb prou eficiència. Ha estat un plaer treballar amb vosaltres, tot i que això encara no s'ha acabat.

Salutacions i bona entrada d' any.

2 comentaris:

fermincp ha dit...

Us n'heu sortit prou bé, la Marina i tú; la meva enhorabona a tots dos.
Que tinguis molt bona entrada a l'any 2011!

msa ha dit...

David, somos los mandones mejor llevados del mundo! :-) Gracias por hacer tan fácil compartir responsabilidades. Y gracias a todos los compas por hacer que esto sea una experiencia tan gratificante.
Feliz 2001!