dijous, 2 de desembre del 2010

Ajuntar les peces

El títol del post fa referència a les últimes paraules del David en la seva darrera entrada al bloc. També diu “En aquesta assignatura està tot pensat perquè les peces encaixin com un engranatge perfecte”. Sàvies paraules que defineixen perfectament aquesta assignatura.

Cada nova feina a fer és un engranatge més en aquesta llarga cadena de muntatge: Muntar un grup, compartir i processar informació, crear un bloc, gestionar una wiki, ...etc. Peça a peça avança el projecte.

Penso que el nostre grup està gestionant força bé la cadena de muntatge del projecte començat. Les persones són les peces clau d’aquesta cadena de muntatge.Ens estem ajudant i col•laborant. Sabem omplir les carències d’un company en un moment determinat i cadascú aporta, dins dels seus coneixements o habilitats, tot el que saps per a millorar el funcionament.

Aquesta assignatura reclama molta dedicació i temps. Comporta una implicació total davant els teus companys. Però també és una assignatura divertida i amena. No trobeu?

Res més per avui.

Salutacions i bona feina.

3 comentaris:

Kenneth ha dit...

Efectivament company, jo m'ho passo "pipa". És una feinada però m'agrada aprendre coses noves, i aquí n'hi ha moltes. I com que "sarna con gusto no pica", cada dia fins a les 2 o les 3 del matí :))

Kenneth

msa ha dit...

Espero que hacia delante tengamos más asigaturas como ésta!!

PD.- Pero bueno!!! Se puede saber de dónde sacas imágenes tan chulas?

Psocòpter ha dit...

És cert, com un engranatge...
I l'assignatura és divertida, o la podem fer divertida, tant amb les peces engranades com a l'hora de fer-les encaixar ;-)
Psocòpter Jordi