divendres, 31 de desembre del 2010

S'acaba l'any...


S’acaba l’any i s’apropa també el final del projecte virtual de l’assignatura de CTIC. La realització de les Pacs fins ara ha sigut molt enriquidora, m’he divertit, he gaudit, he après, i sobretot, he compartit treball amb els companys.

En aquesta darrera PAC, he après sobre la premsa digital i els seus recursos documentals. A penes res, i suficient per intuir el molt que falta. Crec que ha faltat temps per a fer un treball més elaborat i profund. Però també crec que aquest no és l’objectiu fonamental de l’assignatura. L’objectiu era iniciar-se en el maneig d’eines útils i aplicar-les en un entorn grupal, així com adquirir una dinàmica de treball en grup eficaç, i això ho hem aconseguit, que a la fi és del que es tractava.

L’acabament del treball i el lliurament d’una PAC és sempre trepidant. Hem crescut com a grup. Tenim més nocions i coneixença entre els companys. Això s’ha notat d’una manera especial en aquest darrers dies, perquè crec que el ritme de treball ha millorat, així com la comunicació. També mantenim una gran harmonia entre els membres dels grup.

El projecte DIGIDOC_9 ha estat presentat en societat i els pròxims dies tindrem la prova definitiva. Hem aconseguit fer allò que volíem i comparant el nostre treball amb els dels companys, puc afirmar que ens n’hem sortit en escreix.

Felicitar a Marina, Fermín i David per la gran tasca feta fins ara i animar-los a seguir així fins al final del projecte.

També desitjar-vos a tots i totes un BON ANY 2011.

3 comentaris:

Ingrid ha dit...

Bon any nou per tots!

fermincp ha dit...

Que tinguis una molt bona entrada a l'any 2011!

msa ha dit...

Pues ya es oficial: viva el 2011!! Que sigamos recibiendo sorpresas tan agradables como nuestro querido Digidoc_9.

Feliz Año!