diumenge, 28 de novembre del 2010

PAC 3, la tercera entrega

Sembla que va ser ahir, quan el Fermin va penjar una nota al fòrum, buscant companys per iniciar un projecte sobre premsa digital. D'això ja fa una mica, i ara, ens trobem davant de la penúltima PAC.

Donant un cop d'ull al camí que hem recorregut fins ara, és difícil no quedar sorprès, de com hem gestionat tota la feina. Des de la creació del grup, passat per la cerca al Delicious i acabant amb la wiki. Com un joc de videoconsola, hem anat passant nivells i superant els nous reptes que han anat sorgint. Tot això, ens ha ajudat a trobar el nostre rol dins el grup, ha assumir nous reptes, i el que és més important,a saber treballar amb altres persones que pràcticament desconeixíem.

Comencem doncs una nova PAC, la tercera, amb un nou repte, els mapes conceptuals i un nou coordinador, en Josep Maria. Encara que tots estem una mica neguitosos per l' acumulació de feina, amb les PACs d'altres assignatures, hem sabut repartir ràpidament el treball, gràcies a la dinàmica que hem agafat al llarg de l' assignatura.

Toca doncs, després d'aquestes petites vacances que ens hem permès, tornar ajuntar esforços per tirar endavant aquest nou repte, el qual estic segur, que podrem superar-lo sense cap problema. Crec que el nostre punt fort, és saber-nos adaptar als canvis que van sorgint, sense capficar-nos en els problemes.

M' atreveixo a dir, que un cop finalitzada aquesta assignatura, haurem apres moltes coses, tan tècniques ( treballar amb les eines TIC), com personals (saber treballar amb equip i gestionar bé els problemes).

Seguim caminant sempre endavant.

1 comentari:

Psocòpter ha dit...

Jo també m'atreveixo a dir que un cop finalitzada l'assignatura haurem après una pila de coses. M'hi atreveixo sobretot perquè ja ho hem fet! Fins ara ja hem fet importants descobriments :D Això m'agrada!
Psocòpter Jordi