divendres, 19 de novembre del 2010

Reflexions de la segona PAC

Estem a punt d'entregar la PAC 2 i és moment de tornar a reflexionar sobre l'evolució del grup. Està sent una setmana frenètica de treball i de tancar temes encara oberts. El gir que l'hem donat al projecte a realitzar, des del meu parer, és molt encertat. Ens centrarem en un àmbit més definit i concret, cosa que ens facilitarà l'objectiu final.

A nivell personal, m'he trobat més integrat en el grup. He estat més participatiu i he aportat més idees a la planificació grupal. Molta culpa de què sigui així és gràcies els companys que en tot moment tenen una aptitud integradora.

Com a grup, penso que anem per la bona línia. La col•laboració i la predisposició vers la feina és òptima. Ens estem repartint tasques i rols que ben administrats ens ha de facilitar assolir objectius futurs.

El nostre punt feble, i alhora lloable, crec que és voler fer les coses molt pensades i treballades. Això fa que el temps se'ns tiri a sobre. Però, lluny de ser un problema, considero que és un peatge que hem de pagar per voler fer una bona feina.

Només em quedar que felicitar al grup per la gran feina que estem fent i que aquest és el camí que hem de seguir.

Salutacions i a per la PAC 3.

Imatge: Gregory Szarkiewicz / FreeDigitalPhotos.net

1 comentari:

msa ha dit...

Qué forma tan bonita de ver las cosas! Y de presentarlas ... Mención especial a ese "team" resaltado en la imagen... un detallazo!
Gracias por hacernos mejores.