divendres, 5 de novembre del 2010

Enhorabona

Hola companys,

Em prenc el luxe d'escriure la primera entrada per felicitar-vos pel disseny del blog. Aquesta serà una nova eina per poder estar més connectats. A més, ens ajudarà a tenir un seguiment més exhaustiu del nostre projecte.

Em despedeixo encoratjant-vos a escriure força per fer d'aquest blog un autèntic diari de navegació.

Salutacions

3 comentaris:

msa ha dit...

Lo mismo digo! Felicitaciones por el blog, ha quedado muy bien. Un saludo,

fermincp ha dit...

Hola companys,
A mí, de manera general, me gusta como ha quedado. La plantilla utilizada me parece muy adecuada. Solo me sugieren dudas dos aspectos de la misma: 1. Creo que iría bien aumentar un poco el tamaño de la letra del texto de los post, y 2. La imagen del fondo me gusta, pero quizás podríamos buscar una que estuviera más relacionada con la temática que trataremos en el grupo, pues, así, vendría a ser la propia imagen "corporativa" del grupo. En cualquier caso, si decidimos dejar ésta, tampoco me importaría, porque lo esencial creo que está muy bien presentado.

Saludos

Josep Maria Corrales ha dit...

Hola Grup,

Abans de res, us vull felicitar per la feina que esteu fent dins del grup.

Sobre les suggerències del Fermín, he ampliat el tamany de la lletra dels post a Arial a 14px. Dels fons en podem de triar un altre, així com la capçalera del blog, també es pot afegir una imatge... hi ha tantes possibilitats.

Salutacions.

JM