dijous, 20 de gener del 2011

Última valoració


"Buenos días grupo_9, os paso una pincelada de alguno de los temas que tenemos que incluir en el documento de AI, así empezamos a concretar ¿Os parece?" Amb aquest primer missatge enviat a l’espai de debat el 18/10/10 a les 07:38 per la Marina, va començar a donar els primers passos un projecte que ha estat llarg i al que l’hem hagut de dedicar moltes hores i del qual he fet un resum.

  • 558 missatges acumulats a l’espai de debat. En cada un dels missatges queden reflectits els dubtes, les propostes, els neguits i també les alegries que hem patit/gaudit al llarg d’aquest temps.
  • 74 documents de text a l’àrea de fitxers. Hores i hores de feina acumulades i que són testimoni de la gran dedicació que l’hem brindat a l’assignatura.
  • 251 documents classificats al Delicious. Una autèntica base de dades recollides una per una. Temps dedicat a trobar, classificar, elaborar i resumir.
  • 30 hores de xat. Hores tretes, moltes vegades, a la família durant els caps de setmanes amb la finalitat de polir detalls i conceptes.
  • 34 entrades al bloc o blog. En el blog, hem reflexionat i compartit entre nosaltres i amb la resta de companys de l’assignatura cada avanç, cada pas donat en el projecte.
  • 53 pàgines introduïdes a la wiki i un munt d’hores dedicades a la seva elaboració. No les puc comptar, però segur que en surten un munt.
  • 6 mapes conceptuals. Una altre de les eines TIC que hem hagut de dedicar temps. Aprendre el seu mecanisme i elaborar una versió definitiva a partir dels esborranys que havíem creat en Cmaptools.
  • 22 pàgines de defensa del projecte. Reflexa fidelment l’esperit d’equip i les ganes de treballar a fons tots els temes que requerien aquesta assignatura.
Sens dubte, ha estat un llarg camí que he hagut de recorre i pel camí he conegut i aprés unes eines de treball molt vàlides. Però el millor de tot, és que he conegut uns grans companys de caminada. Hem pogut compartir i aprendre molt al llarg d’aquesta travessia virtual. Havíem triat una ruta llarga, que vam haver d’escurçar, hi havia una data d’inici però també d’arribada, i s’havia de complir. Vam canviar l’itinerari i ens hem sortit. Estem arribant al final i només queda que gaudir de la feina feta. Mirar enrere i valorar tot el que hem assolit i estar prou orgullosos del treball fet.

Gràcies Marina, Fermín i David per voler compartir aquest camí. Amb vosaltres, he pogut superar els moments de cansament i de dificultats, i m’heu ajudat a tirar endavant una assignatura tan exigent en dedicació com ha estat les CTIC.

Espero retrobar-nos de nou pel camí i poder tornar a compartir experiències.

Gràcies DIGIDOC_9

Ens veiem!!!

3 comentaris:

Psocòpter ha dit...

Tot ben controlat, eh? Així m'agrada :)
Ja he vist que heu fet una bona feinada. Enhorabona per tot!! Ara tocarà descansar :p

Psocòpter Jordi

msa ha dit...

Josep María, decididamente, eres el mejor notario de todos los tiempos!!!

Un abrazo,

Marina

fermincp ha dit...

JM, te lo has currado un montón. Ha eso le llamo yo un resumen cuantificado, ya solo hubiera faltado la guinda de la gráfica; mejor imposible, para dar la medida del trabajo realizado.

saludos,

Fermín