dilluns, 17 de gener del 2011

Senyores i Senyors, això s' ha acabat....


Crec que aquesta és la millor manera per començar aquesta entrada.

Ja hem arribat al final del camí, i és hora d'obrir les portes de la melancolia, per escriure un bon comiat.

Si hem preguntessin que he aprés en aquesta assignatura, no sabria per on començar, ja que he adquirit un munt de coneixements, tant professionals com humans. No només he descobert un món nou amb les eines TIC, sinó que a més, he aprés a treballar amb altres professionals, dins d'aquest espai virtual.

Penso que al realitzar aquesta assignatura al primer semestre de contacte que he tingut amb la UOC, m' ha ajudat adaptar-me al funcionament i l'entorn d'aquesta. La utilització del fòrum, el xat, els espais de debat i el projecte en sí, son elements que fins fa poc, pràcticament desconeixia. A mida que els he anat assimilant, he pogut mourem amb major llibertat per la web de la Facultat, i pels diferents recursos que aquesta em brindava.

No puc negar, que aquesta, ha estat una empresa molt enriquidora, ja que també he pogut conèixer gent molt interessant i professional, com són els meus companys de projecte. En Fermin, la Marina o el Josep Maria, han estat uns bons mentors, que m'han sabut orientar en els moments que estava perdut i aconsellat davant dels dubtes que m' anaven sorgint. No puc sinó donar-los les gràcies per tota l' ajuda prestada.

Tot i això, no puc oblidar els moments durs, que hem patit mentre treballaven amb la wiki. Penso que qualsevol company de l' assignatura estarà d'acord amb mi. Ara, un cop superat, les dificultats organitzatives, les de recerca d' informació o les de desenvolupament del propi projecte, un pot mirar enrere i veure que tot això ens ha ajudat a millorar molts aspectes que teníem encara verds.

Arribats aquí, no puc sinó, mostrar paraules d'agraïment per tots, professor i companys, realment aquest, ha estat un viatge fantàstic, en el qual he aprés i experimentat un munt.

M' acomiado doncs, amb la mà alçada, i desitjant retrobar-nos per la Facultat, en un altre assignatura.

Bon viatge.

David Parodi Fonollà

Estudiant del Grau d' Informació i Documentació
UOC curs 2010 - 2011

3 comentaris:

fermincp ha dit...

David, ha sido un placer.
Tenemos que quedar un finde los cuatro para celebrar el final; ya hablaremos.

Bon viatge

Josep Maria Corrales ha dit...

Això s'acaba i només queda que felicitar-nos per la feina feta i celebrar-ho.

Bon viatge i bona sort.

msa ha dit...

Daviddddd, acabo de leer en un periódico argentino " [...] y la melancolía necesita del reposo y del silencio. Por eso es meláncolica la música de Miles Davis, y lo es el ajedrez. Y la pesca."

Será eso, que después de tanta letra y tanto documento, ahora no suenan las teclas de nuestros ordenadores ...

Hasta siempre,

Marina